În perioada 20.03.2014 – 17.04.2014 se află în derulare proiectul European denumit “Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor”
Prin acest program se urmărește sprijinirea microintreprinderilor din mediul urban pentru a crește competitivitatea și a valorifica resursele și forța de muncă locală.
Prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn şi plută (cu excepţia mobilei), fabricarea articolelor din paie şi din alte materiale vegetale împletite, este una din categoriile eligibile pentru acest program.
Fondurile pot fi accesate de microintreprinderi care nu au beneficiat în ultimii 5 ani de fonduri pentru același tip de proiect, care nu se află în stare de insolvență sau faliment, care nu au credite restante la data depunerii și care şi-au îndeplinit obligațiile de plată ale impozitelor și contribuțiilor sociale. De asemeni, solicitantul trebuie să fi desfășurat activitate pe o perioadă de cel puțin un an fiscal și să fi obținut profit din exploatare în anul fiscal anterior depunerii cererii de finanțare.
Valoaraea maximă a finanţării este de 200.000 EUR şi este 100% nerambursabilă.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi partenerii noştri de la compania CEPU, firmă specializată în realizarea proiectelor unionale. Persoană de contact: Hajdu Doina, 0751 244.011
Buna ziua.Si pe mine m-ar interesa fonduri europene pentru infiintarea unei plantatii ,dar nu stiu cum se procedeaza.
Pentru mai multe informaţii vă rog să mă sunaţi: 0751 108 278.
as dori mai multe despre informatii despre aceste fonduri.
buna,as vrea sa accesez fonduri europene pentru achizitionarea de utilaj pentru producerea de brichete,am o intreprindere familiala (atelier de timplarie)functioneaza din 2011,nu este pe minus si toate contributiile la zi,sediul este in zona urbana ,se pot accesa fonduri europene nerambursabile ?
as dorii mai multe detalii despre alocarea fondurilor si ce conditii trebuie sa andeplinim ca sa obtinem;
atat pentru plantatie de salcie energetica cat si pentru fabrica de peleti.
va multumesc
daca reusim din surse proprii sa facem plantatia si fabrica mai avem sanse sa primim subventii ?
Buna.Ma numesc Malancas Dorel,as dori sa stiu daca pot accesa fonduri pt o fabrica de brichete din paie restiri vegetale si peleti,mentionez ca fabrica se va afla in mediu rural in jud Arad(banat)unde materia prima o gasesc pe circa 10 000 de hectare in jurul meu pe o distanta rezonabila pt transport.detin terenul pt amplasarea fabricii cu facilitati,curent si acces auto cu tir…intrbarea mea este.Care sunt conditiile pt accesarea fondurilor?Ce procent din proiect trebuie sa cofinantez? si care este suma maxima de care pot beneficia?multumesc.
Buna ziua.
As fi si eu interesat de accesarea fondurilor europene pentru o microfabrica de peleri.
Detin un teren plus cladire intr.o zona rurala din jud Buzau
Mentionez ca nu am deschisa nici firma si nici pfa.
Multumesc!
Vă recomadăm
Căutare rapidă articole
Arhivă articole
Salcia energetică pe scurt
Creştere rapidă (ca. 3-3,5 cm/zi), înălţime de 5-6 m
Plantaţii cu durată de viaţă lungă (25 – 30 de ani)
Putere calorică ridicată: ca. 18.000 – 19.000 kJ/kg (4.300 – 4.500 kcal/kg)
Salcia energetică în imagini
Acces rapid
Știri recente
Biomasa – resursă si bogăție a României 2 martie 2016
Știri KWG – Sprijin pentru implementarea proiectelor de biomasă 11 februarie 2016
Energia din biomasă: materie de școală în Republica Moldova 24 octombrie 2015