KWG – Salcie Energetică la Renexpo 2013

RENEXPO South East Europe este unul dintre cele mai mari şi importante evenimente pe energie regenerabilă din România. Evenimentul a ajuns la cea de a VI-a ediţie şi se va desfăşura în perioada 20-22 noiembrie 2013, la Bucureşti.

Tematica târgului este producţia sustenabilă de energie: energii regenerabile, distribuţia inteligentă şi eficientă de energie şi folosirea eficientă a energiei. KWG – Salcie Energetică va fi reprezentat la acest eveniment de către Dl. Benkő Alexandru, director general al societății, care va susţine două prezentări.

Salcia energetică – o soluţie pentru comunităţile locale în vederea rezolvării problemelor energetice” se adresează autorităţilor locale şi are menirea de a trece în revistă problemele energetice cu care se poate confrunta o comunitate şi propune ca soluţie de rezolvare, producerea de energie din salcie energetică.
Data și ora prezentării: 20 noiembrie 2013, între orele 16:15 – 18:00, în cadrul Zilei Primarilor

Salcia energetică – materie primă pentru centrale de cogenerare de înaltă eficienţă pe bază de biomasă” include informaţii despre tehnologia de cultură a salciei energetice, dar şi despre metodele de valorificare a tocăturii obţinute, cu privire specială la utilizarea acesteia în centralele de cogenerare.
Data și ora prezentării: 21 noiembrie 2013, ora 13:00, în cadrul Conferinţei Internaţionale ”Biomasa în România”

Mai multe informații despre Renexpo găsiți aici.