Astfel puteți evita pierderi dureroase la anul


Cu toții am fost martorii secetei cumplite din anul acesta, care a afectat agricultura în aproape toate regiunile României. Conform Grupului de Producători Legume-Fructe Matca, producția de legume și fructe s-a redus la jumătate față de anul precedent.

Și dezvoltarea optimă a salciei energetice a fost încetinită de secetă, însă (după cum reiese și din acest articol) experiențele arată că o pregătire și o întreținere adecvată a plantațiilor garantează succesul salciei energetice chiar și în condiții climaterice mai ostile.

Vestea bună este, că ÎNCĂ nu este prea târziu pentru a preveni repetarea dezastrului de anul acesta!
Acționând ACUM (până la înghețarea solului), mai puteți realiza pregătirile necesare înființării unei plantații de salcie energetică pentru primăvara anului 2013! Spre fericire, în ultimele săptămâni am avut parte de ploi în majoritatea regiunilor țării, ceea ce ne permite efectuarea arăturii de toamnă în această perioadă.

Înființarea unei plantații de salcie energetică este posibilă DOAR dacă s-au efectuat pregătirile de toamnă. Timpul ne presează, așa că aceste zile reprezintă ultima șansă de a efectua lucrările necesare.

Pentru a evita pierderi dureroase (distrugerea culturilor agricole din cauza secetei, compromiterea recoltei, etc.) vă recomandăm înființarea unei plantații de salcie energetică, care, dacă este întreținută corespunzător, vă aduce un profit pasiv timp de 25-30 de ani.

Pregătirea este simplă, noi vă ajutăm!

Contactați-ne chiar acum!

E-mail: info-kwg2
Tel/Fax: +40 266 244.392