Workshop gratuit dedicat culturilor energetice

ARBIO Biomass & Biogas FORUM

În 9 iunie, în a doua parte a evenimentului ARBIO Biomass & Biogas FORUM (Hotel Capital Plaza, Bucureşti), va avea loc un workshop dedicat culturilor energetice. În cadrul acestui eveniment veţi putea primi răspunsuri concrete la întrebările din domeniul plantelor energetice, ca de ex: hărţi pentru zonele corespunzătoare ale plantaţiilor în Romania, business planuri pentru investitori, dar şi vizite pe teren!

Scopul nostru este să prezentăm potenţialul sectorului şi să explicăm într-un mod structurat şi profesionist investitorilor de ce plantele energetice reprezintă o idee bună pentru investiţie. Plus, ARBIO susţine că plantele energetice trebuie să fie plantate pe terenuri degradate sau inundate, să nu oprim producţia hranei.

Avem onoarea să vă anunţăm că moderatorul acestei sesiuni este doamna Speranţa Liliana Neagu, Consilier pentru Afaceri Europene în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Structura workshop-ului

12.45: Fonduri Europene pentru Biomasă şi Biogaz, Agricultură şi Investiţii
13.15: Punctul de vedere ARBIO cu privire la Culturile Energetice
13.20: Prezentări ale diferitelor tipuri de plante energetice
14.00: Masă rotundă despre culturi energetice / Intrebări şi răspunsuri

Vizite la plantaţii

În plus, pentru o mai bună înţelegere a plantelor energetice, vom organiza vizite la plantaţii de culturi existente, după cum urmează:

În data de 9 iunie: după ora 15:30
În data de 10 iunie: după ora 09:00

Înscrieri

Accesul la workshop este gratuit, însă necesită înregistrare prealabilă. Vă rugăm să ne contactati prin e-mail la mariana.godina@arbio.ro sau telefonic la +40 752 137 414

bottom-banner-en