Analiză agrochimică gratuită pentru clienţii noştri!

Analiza agrochimică – un pas absoult necesar pentru orice cultură

Cultura salciei energetice este o cultură relativ ușoară, însă pentru a obține profit este necesar să se îndeplinească câteva cerințe minime. Una dintre aceste cerințe este cunoașterea proprietăților chimice ale solului și corectarea acestora în cazul în care este necesar. Cu toate că este un pas foarte important indiferent de cultură, foarte mulți agricultori aleg să sară peste această acțiune.

Vă oferim consultanţă şi analize gratuite, la adresa Dvs.

Începând din această toamnă lansăm o nouă ofertă pentru clienții noștri. Specialiștii KWG – Salcie Energetică se vor deplasa pe terenul clientului, vor preleva probe de sol, vor realiza analiza agrochimică, iar în funcție de aceste rezultate vor propune un plan personalizat de înființare și întreținere. Clienții KWG – Salcie Energetică vor beneficia de acest serviciu GRATUIT*.

Apăsaţi aici pentru a descărca formularul de comandă!

Comenzile pentru material săditor se pot depune până la data de 30 noiembrie 2014

*Serviciul este disponibil pentru clienții care plasează o comandă de material săditor pentru minim 10 hectare. Cheltuielile vor fi suportate de către beneficiar, ulterior această sumă va fi scăzută din factura pentru materialul săditor.