Ce spune presa despre Salcia Energetică?

În perioada recentă au apărut mai multe articole în presa scrisă și cea digitală despre salcia energetică. Mai jos vă prezentăm câteva relatări, precum și linkuri către publicațiile respective

Ziarul Financiar

Ziarul Financiar prezintă în rubrica “un Start-up pe zi” modelul de afaceri din spatele salciei energetice. Redactorul articolului subliniază sprijinul de care se bucură biomasa în categoria purtătorilor de energie verzi. (Dați click pe imagine pentru a deschide articolul)

zf

 

Agro Inteligența

În articolul apărut în această ediție on-line, redactorul subliniază că salcia energetică se încadrează în topul celor mai profitabile culturi. De asemenea, articolul atrage atenția cititorilor asupra faptului, că prin scumpirea combustibililor fosili plantele energetice capătă o importanță din ce în ce mai accentuată. (Dați click pe imagine pentru a deschide articolul)

agrointeligenta

Știri Agricole

Relatarea de pe portalul stiriagricole.ro analizează cifrele din spatele unei investiții în salcie energetică. Faptul, că salcia energetică reprezintă aporximativ 80% din totalul plantanțiilor energetice din Europa, demonstrează eficacitatea ei. Prin cifrele prezentate în acest articol se poate determina un termen de recuperare al investiției de aproximativ 3-4 ani. (Dați click pe imagine pentru a deschide articolul)

logo-stiri agricole