Ştiri KWG – Băsescu a promulgat legea privind certificatele verzi

stirile-kwg3
Măsurile de finanţare din cadrul PNDR 2014-2020 au fost publicate spre consultare

Pe site-ul Ministerului Agriculturii, în cadrul secțiunii Dezvoltare Rurală, a fost publicat spre consultare un prim pachet cu fișe tehnice care privește măsurile de investiții, precum și componenta Leader. Pentru o comunicare eficientă a fost pusă la dispoziția celor interesați o adresă de e-mail, unde pot fi trimise opiniile și recomandările legate de acest subiect.
Sursă: http://www.gazetadeagricultura.info

Legea privind măsurile de vânzare-cumpărare ale terenurilor agricole a fost promulgată

Legea privind măsurile de cumpărare şi vanzare ale terenurilor agricole extravilane a fost promulgată miercuri de către președintele Traian Băsescu. Legea a fost trimisă Senatului de către Traian Băsescu în luna februarie a acestui an. Preşedintele cerea reexaminarea legii şi adăugarea unor amendamente.
Sursă: http://www.agroinfo.ro

Băsescu a promulgat legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi

Președintele a promulgat legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi. Acesta a declarat că a aprobat această lege deși nu are avizul Comisiei Europene, însă consideră că Guvernul și-a asumat responsabilitatea în cazul unui aviz negativ privind această OUG.
Sursă: http://www.ecomagazin.ro

ENREG 2014, trei ţări se întâlnesc la un eveniment unic

În perioada 9-11 aprilie 2014 se desfășoară la Arad Enreg Energia Regenerabilă. Târgul a devenit cel mai cunoscut eveniment pentru cei implicați în acest sector, dar și pentru cei interesați să se implice pe viitor în segmentul energiilor regenerabile.
Sursă: http://www.agroinfo.ro