Știri KWG – Cadastrarea gratuită a terenurilor agricole

stirile-kwg3

Curs practic în MD: „Managementul calităţii biocombustibililor solizi”

În Republica Moldova au loc seminarii cu tema Managementul Calității Biocombustibililor Solizi, în parteneriat cu Universitatea Agrară din Moldova și Laboratprul de Biocombustibili Solizi. Prima activitate a avut loc pe 17 noiembrie.
Sursă: http://www.biomasa.md

Cadastrarea gratuită a terenurilor agricole

MDRAP anunțat că, în perioada următoare va începe cadastrarea gratuită în 63 de localități. Cadastrarea nu se va face la nivel individual, ci la nivel de localitate, cu sprijinul autorităților. Din acest motiv, beneficiarul, persoană fizică sau juridică, nu are obligația de a depune o cerere pentru efectuarea lucrării de cadastru.
Sursă: http://www.agrointel.ro

Combinatul Azomures finalizează un amplu proces de modernizare

Pe data de 19 noiembrie Azomureș a sărbătorit finalizarea unui proiect de modernizare, în valoare de 240 milioane de euro. În cadrul proiectului au fost modernizate instalația de producție a ureei, a instalațiilor Amoniac III și IV și a fost construită o nouă stație de tratare a apelor industriale.
Sursă: http://www.gazetadeagricultura.info

Achim Irimescu, noul ministru al agriculturii

Ministrul Agriculturii din cadrul cabinetului Cioloș a fost desemnat. Acesta se numește Achim Irimescu și este reprezentantul României pe agricultură la Bruxelles, iar între 2012 și 2014 a ocupat postul de secretar de stat în Ministerul Agriculturii.
Sursă: http://www.recolta.eu